Le matafaioi ma le taua o le faʻamaeʻaina o oloa

E masani ona tatou vaʻai i manaʻoga mo le faʻamaeʻaina o oloa i la tatou gaioiga masani.O le a la le matafaioi ma le taua o le faʻamaeʻaina o oloa?
1. Faʻaleleia le lelei ma le ola o vaega: Faʻauma e mafai ona aʻafia ai le faʻamauina o le lubrication ma le maualuga o le pisa.Talu ai ona o le mea lamolemole e mafai ona sili atu ona tausia le lubrication, faʻaitiitia le ofuina ma loimata, ma i le taimi lava e tasi i le gaioiga o le filemu.
2. Faʻaosoina le malosi vaivai o le mea faigaluega: o le gaogao o le pito i luga o le vaega o loʻo i ai se aʻafiaga tuusaʻo i lona gafatia e tatalia le malosi vaivai.
3. Tete'e a'a: o le talatala o le pito i luga o le vaega e a'afia ai lona tete'e.
4. Ma'a'a ma ofuina tete'e: fa'ai'uga luga o lo'o i ai se aafiaga tuusao i le ofuina tete'e o vaega.O le faʻalelei o luga, o le sili atu lea o le faʻaogaina o le ofuina, ae o le tele o le lamolemole atonu e le faʻaogaina i le teuina o lubricants, e mafua ai le faʻapipiʻiina o le mole i luga o le faʻafesoʻotaʻi, faʻateleina feteʻenaʻiga.
5. Fa'afetaui le malosi i le va o mea faigaluega: fa'ai'uga i luga e a'afia ai le malosi fa'afetaui i le va o mea faigaluega.

I le aotelega, o le maeʻa o se mea taua i le masini e fuaina ai le lelei o le gaosiga, ma e iai se aafiaga tuusao i le faatinoga o vaega ma masini. o le faatinoga o le mea faigaluega e taua tele!


Taimi meli: Iul-09-2024

Tuu Lau Feau

Tuu Lau Feau